Inschrijven

Geslacht*
Geboortedatum*
Mag alleen naar huis*

Na het verzenden van het formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging van de inschrijving. U ontvangt op een later moment een definitieve bevestiging van deelname, met daarin een betaalverzoek. Betaalt u pas wanneer u de definitieve bevestiging binnen heeft. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de activiteit geannuleerd. De inschrijving is definitief na het ontvangen van het cursusgeld.

Betaling

Als u een bevestiging van deelname heeft ontvangen, wordt u verzocht om voor aanvang van de activiteit het geld over te maken naar bankrekening NL91RABO0177069589 t.n.v. de Brede School Oostzaan. Belangrijk is dat u de naam van uw kind en de naam van de activiteit vermeldt.

Annuleren

Annuleren zonder cursuskosten kan alleen tot twee weken vóór de startdatum. Bij tussentijdse beëindiging en opzegging korter dan twee weken voor de startdatum moet u het volledige cursusgeld betalen. Alleen als een nieuwe deelnemer de plaats kan innemen, is terugbetaling mogelijk.


Nieuws

Voor kinderen uit gezinnen met lage inkomen is er een minima-regeling, die wordt uitgevoerd in combinatie met jeugdsportfonds en jeugdcultuurfonds. Kijk welke Oostzaanse verenigingen zich hebben aangesloten: Zie https://meedoenzaanstad.nl

Contact

Mieke Koopman

coördinator

tel: 06-4627 2772

 

E-mail: activiteiten.oostzaan@gmail.com